Wij kunnen verschillende evenementen en acts aanbieden voor uw bedrijfsfeest. Hieronder ziet u verschillende voorbeelden. Ook voor catering kunt u bij ons terecht.

Voor nadere informatie neemt u met ons contact op via het linkje 'contact'. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.

 

Het EngelsEvents Team.

Het moonshine Trio onder leiding van Luciana Montrone met medewerking van Bassist Vincent en pianist Ruud spelen lichte jazz standards. Hun muziek is uitstekend geschikt als achtergrondmuziek in restaurants het ondersteunen van diverse festiviteiten zoals bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, recepties, beurs/congressen e.d.

 

Voor lichte jazz, lounge en diner dansant als achtergrondmuziek of andere gelegenheden, eventueel aangevuld met zang, naar uw keuze. Hier zijn verschillende mogelijkheden te bedenken van bekende Nederlandse jazzmusici, als ook mindere grootheden die zeker de moeite waard zijn.

muziek van stevige blues, funk, soul, rock & roll en jazz, aangevuld met leuke zangstemmen van zanger en/of zangeressen. Hiervoor diverse mogelijkheden zoals u hier kunt vernemen.

Wilt u graag wat stevige, gitaar gerichte muziek dan kunnen we o.a. de volgende bands aanbieden.

Hierbij moet u denken aan bijv. een pianist/zanger, die u begeleid tijdens een leuke koffie/thee break of een High Tea/High Wine gelegenheid, danwel als achtergrond muziek bij een heerlijk gezamenlijk of juist een prive diner.
Voor deze activiteiten bieden wij eveneens een zogeheten "Troubadour", zijnde een gitarist/zanger, die van alle markten thuis is.
Natuurlijk hebben wij ook diverse DJ's ter beschikking, zowel vrouwelijke als mannelijke en zowaar iemand die nog echt ouderwetse plaatjes draait, met o.a.muziek van weleer tot en met hedendaagse hits, voor elk wat wils.
Mocht u liever iets groters bijv duo of trio wensen, laat het gerust weten, ook hierin kunnen wij U ruimschoots voorzien.

Hieronder een evenement die wat actiever zijn voor de gasten.

Catering en evenement gebeurtenissen, inclusief eerder genoemde faciliteiten op maat is in onderling overleg mogelijk, hetzij in een door u gewenste locatie, of in een van de door ons geselecteerde locaties. Prijzen en dergelijke op aanvraag.

Wij zullen u niet teleurstellen en geniet met volle teugen van onze mogelijkheden.

Er is ruime ervaring in het bijdragen aan de organisatie van bedrijfsfeesten, studie- en beleidsdagen van bedrijven.

Ook andere feesten, Sinterklaasintochten, Kerstdiners, nieuwjaars- recepties, informatiedagen en diploma uitreikingen behoren tot onze werkzaamheden.

Hiervoor leveren wij maatwerk, hetgeen we volledig op uw wensen proberen af te stemmen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het niet meer dan normaal, dat uw dag een speciale en bijzondere dag moet zijn, door de afspraken na te komen en u net iets meer bieden dan waar u ons voor heeft ingehuurd.

Tevens kunt u bij ons terecht voor ondersteunende materialen, zoals serviesgoed, buffettafels, statafels etc. en afhankelijk van uw vraag zullen wij proberen daar op een goede manier invulling aan te geven.

Zie hier de catering mogelijkheden.